Tel.:
China de decoratieve film van pvc fabrikant
Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.

Wij zullen gelukkig zijn om u te verstrekken vinylproductenoplossingen volgens uw eisen.

Thuis

Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.

Wij ontwerpen, produceren en specialiseren ons in decoratieve materialen: De decoratieve film van pvc met inbegrip van houten korrel, marmeren korrel, tapijtkorrel, enz. die in blad vinylbevloering applicated. Onze fabriek die in jaar 2013 wordt opgericht, heeft vinyl gedrukte film voor meer dan 25 fabrieken geleverd en zeer goed terugkoppelt geworden.

Voor het uitbreiden van onze markten, de internationale afdelingsopstelling, is onze capaciteit de maand van 3.6million metersper door meer productielijnen te verhogen.

Nu wij opstelling onze eigen vinylfabriek van de bladbevloering aan markt in binnenlands en in het buitenland.
Om globaal meer bekend te zijn, houden wij makend nieuwe ontwerpen om meer klanten te ontmoeten en de eisen van markten, tot dusver hebben wij rond duizend van kleuren voor uw keus, zijn deze kleuren populair en plukken die door huidige markt. Uw eigen ontwerpen zijn welkom om voor productie worden verstrekt.

 

Wij hebben regelmatige en op lange termijn bedrijfsrelaties met vele verdelers en vloerfabrikanten wereldwijd door ons ervaren groepswerk en superieure kwaliteit gevestigd die tijdens deze jaren wordt erkend.

 

Wij streven naar het zijn een deskundige om u uit de problemen in de vinyllevering van decoratiematerialen te helpen.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Aantal werknemers : 100~120

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

 

  • Onze fabriek vestigde in 2013, bepaalde van in Zhangjiagang-stad met één gravureproductielijn de plaats, en heeft onze eigen kwaliteit en reseach afdeling, wegens onze kwaliteit en goede naverkoopdienst, verkrijgen wij veel het vertrouwen van klanten.

         

  • In 2014, met orden die stijgen, kochten wij een andere productielijn om onze capaciteit te verbeteren.

 

  • In 2015, ontwierpen wij meer kleuren om aan de uitbreidende markten te voldoen.

 

  • In 2016, houden wij uitbreidend markten in China, more and more bevloeringsfabrieken die uitvoerende zaken samenwerken met ons doen, zijn zij zeer strikt met de ontwerpen en de kwaliteit.

 

  • In eind 2017, kochten wij land van govermant en bouwden een nieuwe fabriek in Suqian-stad met beter vervoer en mooier landschap wegens de schaaluitbreiding,

 

  • In 2018, wij opstelling een nieuw bedrijf in Wuxi-Stad en gekocht nog eens twee productielijnen met capaciteit 3,6 miljard meters/maand, tegelijkertijd wij opstelling onze eigen internationale cmpany handel: Co. van de Decoratiematerialen van Wuxiwellful, Ltd.

 

  • In 2019, houdt een zeer goed begin, groeiend, maakt verbeteringen en een verschillend jaar 2019.

          

bedrijfsdiensten

De Beste Dienst van WELLFUL

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

WELLFUL decoratieaanbiedingen 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden steekproeven verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 
b) Workshop
 
Wij wassen de vloer elke dag en controleren de machinevoorwaarde na productie, die de schone werkomgeving en machine in goede staat ervoor zorgen.
 
c) Kwaliteitscontrole
 
c1. QC in workshop
Drie supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.
 
d) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ons product, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: miya@wellful-vinyl.com, en verheugt zich op het werken met u.

Bedrijfteam

Wellful brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor hoogst gekwalificeerd bijeen

professioneel team. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement.,

en Verkoopdepartement., als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

Wij bezochten de tentoonstelling voor het bestuderen met onze partners.

Openluchtactiviteit om de samenhang van het team te verhogen.

Wij zullen het bijwerken van bedrijfnieuws, u voor het bezoeken van onze wesite danken houden.

 

 

 

Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.
Provincie Jiangsu
Tel.:86--13057223323
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit PVC Decorative Film Leverancier. Copyright © 2019 pvcdecorative-film.com. All Rights Reserved.